انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود
سرخط خبرها

وزارت راه برای خرید هواپیما فراخوان داد | خرید هواپیما از طریق منابع وزارتخانه و تهاتر

  • کد خبر: ۲۱۰۴۷۱
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۴
وزارت راه برای خرید هواپیما فراخوان داد | خرید هواپیما از طریق منابع وزارتخانه و تهاتر
وزیر راه و شهرسازی با دعوت از شرکت‌های هواپیمایی برای واردات گسترده هواپیما، گفت: برای واردات هواپیما از منابع وزارت راه و تهاتر استفاده خواهیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد بذرپاش در آیین بهره‌برداری از ۸ پروژه فرودگاه مهرآباد با بیان اینکه صنعت هوانوردی مسافری یعنی قیمت، فناوری، قروش، خرید، کنترل موجودی و... اظهار کرد: وقتی درباره صنعت هوایی حرف می‌زنیم این نیست که بگوییم هواپیما آوردیم یا می‌آوردیم.

وی با تاکید بر اینکه باید مدیریت صنعت را انجام دهیم که از مدیریت فنی خیلی بالاتر است، افزود: اگر نگاه ما به صنعت ناقص باشد یک جا‌هایی از صنعت می‌لنگد.

وی با بیان اینکه صنعت حمل‌ونقل هوایی به طور مرتب توسط مردم قضاوت می‌شود، ادامه داد: مردم به‌عنوان مشتریان اصلی این بخش لحظه‌ای درباره عملکرد مدیران قضاوت می‌کنند. تصویز ذهنی مردم جزیی از صنعت است که می‌تواند پیش برنده یا بازدارنده باشد.

وی یادآور شد: در استفاده از حمل‌ونقل هوایی چند گیر داریم که یکی از آن‌ها تحریم‌هاست. با این وجود خدا را شکر اتفاقات خوبی طی سال‌های اخیر روی داده است. ما محکوم به توسعه ناوگان هستیم چرا که یکی از مشکلات امروز حمل‌ونقل هوایی ناترازی عرصه و تقاضاست.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه نمی‌توانیم به مردم بگوییم تحریم هستیم و باید مشکلات را مدیریت کنیم، گفت: از تمام شرکت‌های هواپیمایی می‌خواهیم هر کدام که امکان دارند واردات هواپیما را انجام دهند. در این مسیر از منابع وزارت راه و شهرسازی و تهاتر استفاده می‌کنیم. حتی اگر لازم باشد برای این کار مجوز هم می‌گیریم. یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی توسعه ناوگان است و هر مجوزی که لازم باشد برای این کار صادر خواهد شد.

بذرپاش با تاکید بر این که نیاز صنعت حمل‌ونقل هوایی مسافری مشهود است، اضافه کرد: در حوزه توسعه ناوگان محدودیت اطلاع رسانی داریم تا واردات ضربه نخورد.

وی با اشاره به توسعه فرودگاه مهرآباد گفت: برای طرح توسعه این فرودگاه با نهاد‌های نظامی به توافق رسیده این و هرکجا که بخواهند به آن‌ها زمین معوض می‌دهیم. به سازمان ملی زمین و مسکن نیز برای این کار دستور داده ام.

اوی درباره انتقال فرودگاه مهرآباد با بیان اینکه این کار درست نیست و نمی‌توانیم تهران را بدون این فرودگاه تصور کنیم، افزود: در حوزه بلیت هواپیما تصمیمات خوبی گرفته شده است. صلاح مردم و ایرلاین‌ها در این موضوع باید رعایت شود. اگر ایرلاین گران‌فروشی کند بدون هیچ اغماضی مجوز پرواز شرکت هواپیمایی لغو می‌شود تا آخر هم ایستاده ام.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->